Hjernetræning

 

Aktivo

Hjernetræning

Jeg tilbyder inspirationsoplæg, interaktive workshops og 6-ugers MINDBOOSTER forløb, som styrker dit overblik, evnen til at holde fokus og koncentre sig samt øger dine mentale kræfter

I en arbejdsdag, fyldt med indtryk, beslutninger, bekymringer og engagerende tanker, kan din arbejdshukommelse hurtigt bliver fyldt. Resultatet er dårlige beslutninger og følelsen af at have mistet overblikket.

 

Det gode er at du kan træne din arbejdskapacitet. Gennem målrettede øvelser, bevægelse og fokus af din opmærksomhed, kan du opleve en markant forskel. Hjernen kan nemlig ændres hele livet, og derfor kan du lære og opbygge nye kommunikationsveje hele livet gennem hjernetræning.

 

MINDBOOSTER

Vores 6-ugers MINDBOOSTER program gav markante forbedringer i både opmærksomhed og fokus og bidrog til at forebygge stress hos 9 kommunale ledere i april 2015. Jeg har holdt foredrag om hjernen, beslutninger og arbejdshukommelse for mere end 600 deltagere på rundturen "Hold hjernen skarp". Læs mere på Mindbooster.tips

 

"Jeg blev overrasket over hvordan man på kort tid kan få nogle effektive værktøjer til at forbedre sit potentiale og evnen til at fokusere" fortæller Peter Andersen, Økonomi centerchef, Vallensbæk Kommune.

 

 

 

Værd at vide

"Strategisk Sundhed på arbejdspladsen" er en håndbog skrevet af Regitze Siggaard m.fl. Bogen beskriver en model, der sammen med cases og teori giver dig som læser indblik i, hvordan der skabes effektive sundhedstiltag.

Købes via Gyldendal.dk

 

 

 

 

Kontakt mig på

tlf. 4162 4887 eller

email: regitze@aktivo.dk

Aktivo ApS – Færøvej 51 – DK-2800 Lyngby | Telefon +45 4162 4887 | E-mail: info@aktivo.dk