Adfærdsdesign

Adfærdsdesign

Et positivt mindset, troen på  det kan lade sig gøre i kombination med  viden og evidens – tilsat mere end 30 års visdom – er fundamentet i  adfærdsdesign, der rykker.

 

Gør de sunde valg til de lette valg (nudging) er lettere sagt end gjort. Jeg designer løsninger som skaber målbare sundhedseffekter udfra de muligheder og barrierer I står overfor.


Sundhed og trivsel skabes bedst i fællesskab og relationer. Derfor er det vigtigt at kende til de mekanismer som får mennesker til at bidrage med deres bedste.


Jeg bidrager med at designe gode processer der inddrager målgruppen, og til at coache projektledere til at udvikle målbare og effektive løsninger.


Projektcoach som gør en forskel

Jeg er formand for foreningn Hello Kitchen som bla. har ansvar for det succesrige program Fars Køkkenskole, hvor mere end 5000 fædre og børn har lært at lave sund  mad sammen - og hvor 9 ud af 10 fædre oplever at de er blevet meget bedre til at lave mad sammen med deres barn, og 2 ud af 3 har oftere deres børn med i køkkenet derhjemme ½ år efter de har deltaget. 


Jeg har også været idémager til Fuldkornspartnerskabet samt Forum for Mænds Sundhed, der er  et  partnerskab med 42 partnere, med fokus på mere lighed i sundhed  for mænd.

Værd at vide

"Strategisk Sundhed på arbejdspladsen" er en håndbog skrevet af Regitze Siggaard m.fl. Bogen beskriver en model, der sammen med cases og teori giver dig som læser indblik i, hvordan der skabes effektive sundhedstiltag.

Købes via Gyldendal.dk Kontakt mig på

tlf. 4162 4887 eller

email: regitze@aktivo.dk

Aktivo ApS – Færøvej 51 – DK-2800 Lyngby | Telefon +45 4162 4887 | E-mail: info@aktivo.dk