Hjernetræning

Hold hjernen skarp og livet langt

Jeg  tilbyder inspirationsoplæg - on-line eller fysisk, interaktive workshops og rådgivning om livsplaner, der udnytter din visdom og indsigt og styrker dit overblik, evnen til at holde fokus og koncentre sig.


Tænker du også over hvad livet kan bruges til?

Er du bekymret for dit helbred og din arbejdsdag?

Har du tankemylder fordi du er fyldt med indtryk, beslutninger, og manglende koncentration?


Så kan din arbejdshukommelse hurtigt bliver fyldt. Resultatet er dårlige beslutninger og følelsen af at have mistet overblikket.


Det gode er at du kan træne din arbejdskapacitet og få ro på ved at få taget de vigtige skridt til et et godt liv. Du kan med fordel udarbejde en Aktivo livsplan.


Ved at få syn for sagen med fokus på dine muligheder i livet - og når du tør være modig og kaste dig ud i nye oplevelser - holdes hjernen frisk og livet bliver længere.  


Få en Aktivo Livsplan

Har du lyst til at lægge en plan for fx. de næste 3-5 år af dit liv, der indeholder handlinger som gør dig tryg og glad og holder hjernen skarp? Så tøv ikke med at tage fat på os. Værd at vide

Få en Aktivo Livsplan


Med en Aktivo Livsplan får du bedre overblik og ro om de beslutninger som kan skabe tryghed og glæde resten af livet.


En Aktivo Livsplan er en proces, hvor du trin for trin tager fat på det som betyder noget for dig og som er afgørende for dit liv. 


Det kan være helbred, økonomi, parforhold, undgå ensomhed eller kedsomhed eller hvordan du skaber nye oplevelser hvor du mærker at du er modig.


Tag gerne fat på os for at høre mere om hvordan du tager næste skridt.

Kontakt mig på

tlf. 4162 4887 eller

email: regitze@aktivo.dk

Aktivo ApS – Færøvej 51 – DK-2800 Lyngby | Telefon +45 4162 4887 | E-mail: info@aktivo.dk