Om

Om Regitze Siggaard

Det er min mission at hjælpe andre med at leve gode og sunde liv. Jeg skaber rammer, der mobiliserer organisationen og det enkelte menneskes ressourcer og kompetencer. Se min profil på LinkedIn

 

Jeg har arbejdet med sundhedsfremme i  den offentlige, private og frivillige sektor i 30 år og har en sundhedsfaglig baggrund som M.Sc i Human Ernæring.


Samtidig med mit arbejde i Aktivo er jeg formand for foreningen Helle Kithcen, og tidligere næstformand i Forum for Mænds Sundhed .


Jeg er også facilitator af ”Open Space Teknologien” og supplerer gerne med mobil- og internetbaserede løsninger fx QVEST.io


Jeg gør mig selv overflødig

Mit speciale er at udvikle mennesker og organisationer. Jeg bringer jeres forskellige kompetencer i spil og udfordrer jer med min viden og erfaringer. Altid med afsæt i jeres potentialer og muligheder.


Som tidligere verdensmester i roning er jeg god til at skabe positiv energi og fremdrift.


Jeg integrerer læring og løsning hos de, der reelt skal løse udfordringerne i praksis. Derfor er mine kunder hovedpersoner og bidrager aktivt til  arbejdet.


Partnerskaber giver unikke resultater

Jeg har gode erfaringer med at løse komplekse udfordringer via partnerskaber.  Jeg kan både sætte holdet og rammerne for et godt partnerskab.


Mit netværk  er stærkt – særligt inden for hjernetræning, overvægt, mental sundhed, stressforebyggelse, rygestop og lungesundhed, ernæring og fysisk aktivitet samt læring.

Værd at vide

"Strategisk Sundhed på arbejdspladsen" er en håndbog skrevet af Regitze Siggaard m.fl. Bogen beskriver en model, der sammen med cases og teori giver dig som læser indblik i, hvordan der skabes effektive sundhedstiltag.

Købes via Gyldendal.dkAktivo ApS – Færøvej 51 – DK-2800 Lyngby | Telefon +45 4162 4887 | E-mail: info@aktivo.dk