Strategisk sundhed

Strategisk sundhed

Jeg har mere end 30 års indsigt og visdom med  at arbejde med strategisk sundhed på arbejdspladsen bl.a. fra Velliv, Ørsted, Falck  Healthcare, Sundhedsstyrelsen

 

Sundhed betaler sig. Derfor skal virksomheder investere i mere sundhed på arbejdspladsen.


Sundhed er en rigtig god forretning, når sundhed implementeres systematisk og målrettet ligesom andre forandringer på arbejdspladsen.


Udfordringen er at få sundhed integreret i løsning af de daglige arbejdsopgaver. På den måde bliver det ikke løsrevne initiativer, der applerer til de som i forvejen er sunde.


Opbygning af mental robusthed,  forebyggelse af stress i kombination med bevægelse, god omgangstone er nøglefaktorer, der sikrer god sundhed, trivsel og forretning.


Uddannelse af nøglepersoner

Jeg uddanner ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter til sundhedsledelse. Det er fx. via korte on-line work-shops - eller supervision og sparring.


Jeg har bla. uddannet mere end 300 nøglemedarbejdere i Novo Nordisk, til at gennemføre daglige styrkeøvelser. Resultatet var overbevisende - 84 % havde deltaget i øvelser mindst 1 gang dagligt i et år og nakke–skulder smerter blev reduceret med 66 %!

Værd at vide

"Strategisk Sundhed på arbejdspladsen" er en håndbog skrevet af Regitze Siggaard m.fl. Bogen beskriver en model, der sammen med cases og teori giver dig som læser indblik i, hvordan der skabes effektive sundhedstiltag.

Købes via Gyldendal.dkKontakt mig på

tlf. 4162 4887 eller

email: regitze@aktivo.dk

Aktivo ApS – Færøvej 51 – DK-2800 Lyngby | Telefon +45 4162 4887 | E-mail: info@aktivo.dk