Strategisk trivsel

Strategisk trivsel

Jeg kan rådgive og hjælpe med at udvikle jeres plan og udvælge de initiativer, som vil skabe og fastholde både trivsel og sundhed for jeres medarbejdere - og som samtidig er realistisk at få sat igang i løbet af året.


Jeg har prøvet det mange gange før. Jeg har gennemført flere end 200 projekter og fungeret internt i HR i i Ørsted, MAN Energy Solutions og som rådgiver i Velliv, Falck Healthcare og Sundhedsstyrelsen

 

Og det er fordi god trivsel betaler sig - og performance går godt hånd i hånd med trivsel. Trivesl og sundhed er en rigtig god forretning, når det implementeres systematisk og målrettet ligesom andre forandringer på arbejdspladsen.


Udfordringen er at få sundhed integreret i løsning af de daglige arbejdsopgaver. På den måde bliver det ikke løsrevne initiativer, der applerer til de som i forvejen er sunde.


Sundhedsmiljø - den nye metode til bedre sammehæng

Sammen med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og 3F har jeg været med til at udvikle et samlet begreb for arbejdsmiljø og sundhed. Vi kalder det "Sundhedsmiljø". Jeg underviser og rådgiver om dette til både store og mindre virksomheder. Visionen er at det skal være sundere at gå fra arbejdet end da man begyndte arbejdsdagen. Læs mere her Sundhedsmiljø.dk (nfa.dk)


Uddannelse af nøglepersoner

Jeg uddanner ledere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter til trivselsledelse, distancearbejde og i sundhedsmiljø. Det er fx. via korte on-line work-shops - eller løbende supervision og sparring.Værd at vide

"Strategisk Sundhed på arbejdspladsen" er en håndbog skrevet af Regitze Siggaard m.fl. Bogen beskriver en model, der sammen med cases og teori giver dig som læser indblik i, hvordan der skabes effektive sundhedstiltag.

Købes via Gyldendal.dkKontakt mig på

tlf. 4162 4887 eller

email: regitze@aktivo.dk

Aktivo ApS – Færøvej 51 – DK-2800 Lyngby | Telefon +45 4162 4887 | E-mail: info@aktivo.dk